– اخبار اجتماعی –
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مسعود ستایشی؛ سخنگوی قوه قضاییه امروز در ادامه نشست خبری خود با خبرنگاران درباره پرونده سدید اظهار کرد: فرایندهای رسیدگی به پرونده، در قوانین شکلی احصا و مشخص شده است. این موضوع مشمول مقررات 477 شده است. رئیس قوه قضاییه این موضوع را رسیدگی کرده که به دیوان عالی کشور ارجاع داده شده است. مردم نگران نباشند، حقی از آنها تضییع نخواهد شد.
جزئیاتی از تخلفات صورت گرفته در حوزه فروش بلیت هواپیمای اربعین
ستایشی درباره گزارشهای مردمی مبنی بر گرانفروشی بلیتهای اتوبوس و هواپیما به ویژه در مناسبت راهپیمایی اربعین اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور و سازمان تعزیرات حکومتی اقدامات خوبی در این زمینه صورت دادهاند.
وی ادامه داد: در حوزه قضایی تهران بهعنوان شاخص که بیشترین سفرهای خارجی کشور از این استان انجام میشود، تدابیر ویژهای از سوی دادستانی عمومی و انقلابی استان تهران صورت پذیرفته است.
صدور حکم تعلیق برای 116 نفر در پرونده فساد مالی بخش مرکزی ری
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه از فرودگاه امام بازدید داشته است، اظهار کرد: چهار پرونده در رابطه با 85 سایت و آژانس هواپیمایی در دادستانی تهران تشکیل شده است، 57 سایت غیرمجاز شناسایی شده و درباره 70 سایت استعلامات قانونی صورت پذیرفته، حدود 54 مورد استعلام از فضای مجازی دادستانی کل کشور نسبت به 71 سایت صورت گرفته که مرتکب تخلف شدهاند و برخی از این سایتها حسب مورد مسدود شدهاند.
وی با اشاره به اینکه بازده زمانی پروازهای اربعین 27 مرداد تا 20 شهریور ماه است، گفت: شرکتهای هواپیمایی موظف هستند ظرف 24 ساعت از زمان صدور مجوز پرواز، بلیت های خود را ارائه کنند و ما به صورت روزمره مطالبه گزارش میکنیم.
ستایشی بیان کرد: بلیت یکطرفه از تهران به عراق یا بلعکس احصا و مشخص شده است و قیمت بلیت از تهران 4 میلیون تومان است. فروش اجباری بلیت دو طرفه مطلقاً ممنوع اعلام شده است.
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: شرکتهای هواپیمایی مجاز به فروش بلیت به صورت گروهی و بیش از 9 نفر در بازه سفرهای اربعین نیستند.
وی گفت: سه سکوی برخط ویژه شرکتهایی که فاقد امکان فروش برخط هستند، مهیا شده است همچنین تمامی قراردادهای چارتری در بازده زمان سفرهای اربعین به حالت تعلیق در میآید. با تدابیر صورت پذیرفته این موضوع در تهران اجرا شده است.
ستایشی ادامه داد: نسبت به مسائل بلندمدت نیز سازمان بازرسی اقدامات خوبی به عمل آورده است، از جمله اینکه بر اساس قانون چگونگی نحوه اجرا تبیین شده که به موجب این قانون سازمان بازرسی تمهیداتی را به عمل آورده که این فرایند فروش بلیت کاملا منطبق با مقررات و موازین قانونی باشد.
اقدامات قوه قضاییه در اصلاح ساختارهای فسادزا
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات قوه قضاییه در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا و از بین بردن زمینههای فساد گفت: تقویت شفافیت و پاسخگویی، ارتقای مبارزه بیامان و مؤثر با فساد و پیشگیری از فساد در دستگاههای اداری سه راهبرد سازمان بازرسی کل کشور در مبارزه با فساد است.
وی ادامه داد: در راستای شفافیت، سامانه 136 ارتقا یافته و پیشبینیهای لازم در راستای شناسایی قابلیتهای اجرایی برای پذیرش شکایات و گزارشهای مردمی در زمینه سوجریان امور با قابلیت پیگیری تعبیه شده است.
ستایشی اضافه کرد: در این سامانه امکان گمنامسازی افراد تمهیداتی اندیشیده شده است و پیگیریها با فوریت انجام و پاسخها نیز اعلام میشود.
وی با اشاره به برگزاری همایش شفافیت با حضور سران قوا در آذر ماه سال گذشته گفت: در نخستین گام در راستای تحقق مصوبات و تصمیمات آن همایش سازمان بازرسی کل کشور خود را به انتشار دادههای غیرطبقهبندی مکلف کرد.
انتهای پیام/