– اخبار اجتماعی –
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز با حضور محمدرضا کارگری؛ قائم مقام مجمع خیرین کشور، مجید پیروزان؛ مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران، حمیدرضا خان محمدی؛ رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و برخی خیرین و مدیران مدارس یک مدرسه 12 کلاسه در شهرستان قرچک بهبهرهبرداری رسید.
کار ساخت این مدرسه 12 کلاسه خیرساز از سال 1397 آغاز اما در سال 1400 تکمیل و به بهره برداری رسید و در نهایت این مدرسه در مهرماه همان سال پذیرای دانش آموزان قرچکی در تهران شد. دو خیر مدرسه به نام آقایان شهریار دربانی و محمد دربانی کار احداث این مدرسه را آغاز کردند و برای ساخت و تجهیز این مدرسه در سال 1400 حدود 7 میلیارد تومان هزینه کردند که هزینه به روز این مدرسه حدود 15میلیارد تومان برآورد میشود. در حال حاضر مدرسه زنده یاد محمود دربانی در دو مقطع صبح و عصر پذیرای 1300 دانش آموز قرچکی است که روزانه در این مدرسه تحصیل میکنند.
محمدرضا کارگری؛ قائم مقام مجمع خیرین کشور و قائم مقام جامعه خیرین حامی معلولان سازمان بهزیستی کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به ترویج فرهنگ مدرسه سازی در کشور، گفت: امروز ما هزاران خیر مدرسهساز در کشور داریم، آن طور این فرهنگ در کشور جا افتاده که اخیراً در استان گلستان دانش آموزان مدارس با پول قلکهایشان چندین مدرسه ساختهاند، این فرهنگ در خانوادهها شکل گرفته و از کودکستان آغاز و تا زمان بزرگسالی ادامه خواهد داشت.
وی افزود: برهمین اساس است که ما امروز شاهد افتتاح مدرسه زیاد مرحوم حاج محمود دربانی در قرچک بودیم و این یکی از آن مدارسی است که آغاز شده و بهره برداری رسید.
قائم مقام مجمع خیرین کشور ادامه داد: استانداردهای جهانی نشان میدهد که در هر کلاس درسی بین 18 تا 25 دانش آموز باید حضور داشته باشد این در حالی است که میزان دانش آموزان حاضر در کلاسهای درسی امروز 50 نفر هستند و ما با این توصیف نیازمند ساخت مدارس جدید هستیم.
قائم مقام جامعه خیرین حامی معلولان سازمان بهزیستی کشور به ساخت خانه برای معلولان کشور اشاره و عنوان کرد: ما مصمم شدیم تا برای خانوادههایی که 3 تا 4 معلول دارند و بدون مسکن هستند خانه بسازیم، با آقای سعیدی کیا، رئیس وقت بنیاد مستضعفان صحبت کردیم و در آن زمان 120 میلیارد تومان به ما دادند و موجب شد تا 13هزار معلول بدون هیچ آوردهای خانه دار شوند.
بیمه تأمین اجتماعی از چالشهای جدی معلولان است
وی ادامه داد: به تازگی ما برای 11هزار معلول در کشور که یکسال از تاریخ عقد آنها میگذشت و بدون جهیزیه بودند با بهزیستی وارد مذاکره شدیم و تلاش کردیم تا جهیزیه 70 میلیونی را تهیه کنیم. جامعه خیرین مسئویت 1100 جهیزیه را برعهده گرفته و منابع مردمی تزریق خواهند شد. سهم این مجمع 30 میلیون برای جهیزیه هر معلول است و 40 میلیون تومان دیگر را سازمانها و دستگاههای دولتی تقبل خواهند کرد و تا پایان سال این جهیزیهها در میان معلولان بدون جهیزیه توزیع خواهد شد.
مجید پیروزان؛ مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران نیز در حاشیه این افتتاح گفت: ما امسال در مجموعه شهرستانهای استان تهران حدود 76 مدرسه خیرساز را با مشارکت دولت و نوسازی مدارس در 21 شهر و شهرستان آماده کردیم.
وی افزود: ما تا پایان اسفندماه سال جاری میزان 76 مدرسه خیر ساز را به بهرهبرداری میرسانیم. در مجموعه شهر و استان تهران100 مدرسه آماده ساخت است که 24 پروژه متعلق به شهر تهران است.
پیروزان ادامه داد: ما تفاهم نامهای با خیرین و دولت امضا کردهایم تا در سال آینده 99 مدرسه در شهرستانهای استان تهران ساخته شوند که امیدواریم خیرین نیازمندی ما در شهرستانهای تهران را فراهم کنند.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان های استان تهران با اشاره به میزان دانش آموزان استان تهران، گفت: ما یک میلیون و 100 هزار دانش آموزان در مدارس استان تهران و 55 هزار معلم داریم و این مناطق شهرستانهای استان تهران مهاجرپذیرین مناطق کشور هستند به طوری که در شهریار با 176 هزار دانش آموزان معادل با 3 اداره کل کشور هستیم.
وی به تراکم دانش آموزی در تهران پرداخت و گفت: درغرب استان تهران 600 هزار دانش آموز و در شرق و جنوب استان تهران بیش از 500 هزار دانش آموز داریم.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران خاطرنشان کرد: سرانه در کشور 8 متر متربع برای دانشآموزان است و متأسفانه این نرخ در شهرستانهای استان تهران 2.2 درصد است و حتی در برخی مناطق این عدد به 1متر مربع نیز میرسد.
وی یادآور شد: نواحی 1 و 2 شهرستان بهارستان، شهریار و رباط کریم وقرچک و ورامین بیشترین تراکم حضور دانش آموزان را دارند.
به گزارش تسنیم؛ همزمان با افتتاح پروژه مدرسه زندهیاد محمود دربانی در قرچک، مدرسه دخترانه ملاآقایی،مدرسه 6 کلاسه الحاقی عمار و شرافت و مدرسه 6 کلاسه شهید امیر شفیعی نیز در شهرستانهای استان تهران به بهره برداری رسید.
انتهای پیام/